Standarder for fødevaresikkerhed

Med den øgede globalisering og de komplekse forsyningskæder er det afgørende for detailhandlen at have de rigtige standarder for fødevaresikkerhed samt ledelsessystemer på plads . Det er desuden en betydelig faktor at blive verificeret af et anerkendt organ med global tilstedeværelse

Sørg for, at din fødevareforsyningskæde er sikker og bæredygtig

Lloyd's Register har arbejdet med verdens førende varemærker og udviklet deres kvalitetsstyringssystemer i over 25 år. Vi hjælper jer med effektivt at beskytte jeres varemærkeomdømme og jeres kunder ved at løse komplekse risici i hele forsyningskæden og sikre fødevaresikkerhed og holdbarhed. 

 


BRC Globale standarder

BRC globale standarder bruges af leverandører og globale forhandlere. De letter standardisering af kvalitet, sikkerhed, operationelle kriterier og fabrikantens overholdelse af lovmæssige forpligtelser. Standarderne inkluderer (BRC Food, BRC for Agents and Brokers og BRC emballage).

FSSC 22000 - En GFSI godkendt standard for fødevaresikkerhed

FSSC 22000 er en standard for certificering af fødevaresikkerhedsstyringssystemer. Standarden er udviklet til virksomheder, der fremstiller  animalske eller følsomme grøntsagsprodukter, produkter med lang holdbarhed og fødevareingredienser såsom tilsætningsstoffer, vitaminer og biokulturer.

ISO 22000 – Ledelsessystemer for fødevaresikkerhed

ISO 22000 gælder for alle led i fødevarekæden. Fra dem, der producerer foder, fremstiller maskiner, pakker varerne og distribuerer dem til grossister og butikker. Virksomheder har mulighed for at blive certificeret i henhold til ISO 22000 og vise, at selskabet har kontrol med dets fødevaresikkerhedsarbejde.

ISO 22000:2018 – A guide to the new requirements. Download this guide that will explain some of the most important changes in the new ISO22000:2018 standard. Download it here