Standarder for fødevaresikkerhed

Med den øgede globalisering og komplekse forsyningskæder er det afgørende at have de rigtige standarder for fødevaresikkerhed og ledelsessystemer for detailhandel - verificeret af et anerkendt organ med global tilstedeværelse - på plads.

LRQA har arbejdet vidtgående på tværs af fødevaresektoren i mere end to årtier og har bistået med udvikling, formalisering og forbedring af standarder for fødevaresikkerhed, herunder HACCP, ISO 22000, FSSC 22000 og ISO/TS 22002. Vores eksperter inden for fødevaresikkerhed er aktive medlemmer af verdens førende tekniske fødevaresikkerhedskomitéer, herunder den tekniske komité for ISO 22000, The European Accreditation Board's Food Committee, The Foundation for Food Safety Certification og The Global Food Safety Initiative's (GFSI) tekniske komité.

Vores fødevareeksperter samarbejder med jer for at finde frem til løsninger, som kan hjælpe med at håndtere og mindske risici i hele jeres forsyningskæde, hvilket bidrager til at sikre den rigtige fødevaresikkerhed og forbedrede sporingsprocesser.