Konverteringen til de nye ISO-standarder

Inden 15. september 2018 skal alle ISO 9001 og ISO 14001 certificerede virksomheder være konverteret til de nye udgaver af standarderne, der er udkommet i slutningen af september 2015.

International Standardization Organization (ISO)  – udsendte i september de seneste revisioner, der kommer til at gælde i de næste 10 år. Senere følger ISO45001 – dvs. den nuværende OHSAS18001 og efterhånden de øvrige ledelsestandarder der alle kommer til at følge samme struktur: HIGH LEVEL STRUCTURE. Ved at opfylde kravene i de nye standarder, kan virksomheder bedre opfylde kunders forventninger i forhold til at levere konstant høj kvalitet, kvalitetsprodukter eller services, samtidig med at der skabes varige relationer til alle relevante interessenter. 

De nye ISO 9001 og 14001 standarder stiller nya krav på mange niveauer i organisationen. For at lette overgangen til de nye standarder har vi utviklet kursus som effektivt opgraderer din vinden. På dette kursus får du viden om, hvordan du styrker dit ledelsessystem. 

Kontakt os.