Kvalitetsstyringssystem

Implementeringen af et effektivt kvalitetsstyringssystem (Quality Management System = QMS) giver en klar struktureret samt systematisk tilgang til forbedring af kundeoplevelsen, hvilket hjælper jer som virksomhed med at nå jeres mål samt målsætninger.

Uanset om virksomheden er underlagt en kontraktlig forpligtelse om at opnå certificering eller virksomheden ønsker en forbedret selvkontrol, kan det medføre markante forretningsfordele at implementere et holdbart kvalitetesledelsessystem. Certificering af en virksomhed efter en kvalitetsstandard hjælper med at sikre "best practice" i forhold til planlægning, kontrol og ledelse. Dette vil igen hjælpe med at forbedre produkt-, proces- og servicekvaliteten og dermed øge kundetilfredsheden og skabe produktivitetsforbedringer.  

Hvis  jeres virksomhed vælger LRQA, vælger  I et certificerende organ, der er synonym med ISO 9001. Vores tekniske specialister bidrager til de tekniske ISO-komitéers arbejde, og vi har sikret ledelsessystemerne for nogle af verdens mest velkendte brands i årevis. 

Vi arbejder med følgende kvalitetsstandarder: 

• ISO 9001  

• AS 9100  

• IATF 16949:2016 (f.d. ISO/TS 16949:2009) 

• ISO 13485

Banner - Medical Training