ISO/TS 16949 automotive

Hvad er ISO/TS 16949-certificering?

For organisationer, der arbejder i bilsektoren, repræsenterer certificering efter ISO/TS 16949 en betydelig mulighed for standardisering og forbedring. Uanset om I er under en kontraktlig forpligtelse til at opnå certificering efter denne standard, eller om I er på udkig efter nye forretningsmuligheder eller nye markeder, kan I opnå markante fordele ved at blive certificeret efter denne standard.

ISO/TS 16949-certificering for bilindustrien

Som en af verdens førende certificeringsorganer er LRQA en af de få udvalgte, som er godkendt af standardens ejer, International Automotive Task Force (IATF), til at tilbyde denne certificering. Vi har indgået en aftale med den britiske brancheorganisation Society of Motor Manufacturers and Traders (SMMT), som er medlem af IATF, der sætter os i stand til at tilbyde vores services i hele verden.

Fordele ved ISO/TS 16949

  • Omkostningsreduktion – fører til forbedret produkt- og proceskvalitet og dermed lavere omkostninger
  • Øget tillid – giver jeres virksomhed mere pondus, når I byder på globale indkøbskontrakter
  • Mindskning af flere vurderinger – kan mindske eller afskaffe flere vurderinger for de leverandører, som på nuværende tidspunkt skal overholde mere end ét sæt krav
  • Foretrukken leverandør – hjælper jer med at skaffe arbejde for mange af verdens største bilproducenter, der anvender ISO/TS 16949:2009-certificering som et kontraktkrav
  • Nem integration – lettere at integrere med eksisterende styringssystemer, da den er baseret på ISO 9001.

Hvorfor vælge LRQA til ISO/TS 16949?

Erfaring

LRQA har stået i spidsen af standardudvikling og været involveret i QMS- og TS-vurdering og -certificering i en lang årrække.

Dokumenterede resultater

Vi har højt profilerede kunder i bilindustrien.

Specialister i bilindustrien

Vores auditorer er eksperter i ledelsessystemer med særlige kompetencer inden for bilindustrien.