Overførsel til LRQA

Det er nemt at overføre din eksisterende certificering til LRQA, og vi er her for at hjælpe med at gøre overgangen så hurtigt og nemt som muligt.

Vi er her for at hjælpe med at gøre overgangen så hurtigt og nemt som muligt. Vi tror på at opbygge og opretholde en positiv og støttende forhold til vores kunder lige fra starten, så vi vil gøre alt det nødvendige for at sikre processen kører så glat som muligt. Vi begynder med at give en no-cost, uforpligtende tilbud, hvilket giver dig et klart billede for både overgangsprocessen og igangværende omkostninger.

Hvordan certificeringsoverførsel processen fungerer

For at overføre din certificering til LRQA, vil vi nødt til at se på en bred vifte af information. Vi vil kræve kopier af tidligere besøgsrapporter, og bliver nødt til at blive fortalt om ændringer i din organisation og ledelsessystem. Vi vil se på de interne og eksterne revisionsrapporter, tage hensyn til korrigerende og forebyggende handlinger, og forvaltning anmeldelser. Vi vil også undersøge din nuværende certificering, dine standarder og omfang og tager dit overvågningsprogram i betragtning. 

Efter en vellykket gennemgang, og hvis der er nogen udestående spørgsmål, vi vil give dig en ny certifikat og blive enige om et overvågningsprogram. Vi vil normalt til formål at bevare din nuværende cyklus af overvågnings- og certifikat fornyelse besøg.

Igangsæt skiftet til LRQA

Kontakt os