GAP analyse

Før du starter vurderingsprocessen, vælger mange organisationer at have en gap-analyse, så de kan forstå, hvor deres ledelse sidder med hensyn til overholdelse af standarden eller ordning, og hvilke afhjælpende foranstaltninger - om nogen – som skal tages.

En LRQA GAP analyse udført af en af vores internationale register af certificerede Assessors (IRCA) anmelder, hvordan dit system har behandlet, eller planlægger at behandle alle krav i en standard eller ordning. Vores assessorer vil rapportere om huller i dit system og identificere, hvad der skal gøres for at lukke dem ud. Denne analyse giver dig mulighed for at drøfte eventuelle problemer, du måtte have om dit system, eller vurderingsprocessen, med os.

GAP analyse fordele

  • Identificere eventuelle risici i dine processer.
  • Opdage, hvad der kræves for at få din organisation op til kontrollerbare standarder
  • Etablere en tidsramme og omkostninger.

At vælge en GAP-analyse forud for certificering, validering eller verifikation proces, kan være en klog investering, da det kan hjælpe dig til at identificere eventuelle svagheder i ledelsessystemet, og vil hjælpe assessor skønne en mere realistiske tidsplaner for vurderingen og certificering. Hvis GAP analysen viser nogen større mangler i dit system, er det vigtigt, at du giver mulighed for en periode med konsolidering og modenhed, før vi foretage vurderingen og  certificering. Gap-analyse bruger en stik prøve teknik. Analysen vil koncentrere sig om fortolkning og gennemførelse af de relevante krav snarere end på detaljeret overensstemmelse.

kontakt os for mere info!