Andenparts Supply Chain Service

Udfordringen med globalisering kombineret med en afhængighed af forsyningskæder, som kan spænde over flere lande og kontinenter, repræsenterer et væsentligt element af risiko for enhver organisation.

Over hele verden benytter stadig flere virksomheder sig af velafprøvede løsninger for at øge sikkerhedsniveauet i deres globale organisation med hensyn til styrning af leverancer fra andenpart. 

LRQA tilbyder tjenster inden for andenparts leverandørskæden til alle virksomheder -  uanset størrelse, sektor eller geografisk beliggenhed. De globale leverandørkæder bliver stadig mere komplekse. For at beskytte brands og øge kundernes tillid til produkter og tjenester behøver virksomhederne viden om deres forsyningskæders sikkerhed og stabilitet. 

Kundetilpasset audit -  skræddersyet for at opfylde dine behov

Vores tjenester inden for andenparts leverandørkæden kan via kundesspecifikke og skræddersyede audits give din virksomhed en større grad af tillid til de certifierede ledelsessystemer, der anvedes i kæden. LRQA´s erfaring med ledelsessystemer betyder, at vi har et etableret, globalt, netværk af kvalificerede auditorer, som står klart til at give jer effektive løsninger på håndtering af leverandørkæden. Vores andenparts tjenster giver en højere grad af sikkerhed for, at leverandørerne i kæden lever op til jeres specifikationer og eventuelle foreskrifter. Vi er en del af Lloyd´s Register Group Limited; takket være det har vi adgang til store ressourcer og kan påtage os alle typer av inspektion, overvågning, verifikation og auditservice for specifikke krav eller foreskrifter inden for de flester brancher. 

Giver dig den sikkerhed, der behøves

Vi samarbejder med jer for at kunne tillbyde uvildig, og dermed også til jeres intresseparter, for at I dermed kan være trygge ved leverandørkæden, fordi den fungerer i henhold til jeres specificerede kriterier, og at den er sikker og pålidelig. Det er overordentlig vigtig, at LRQA förstår jeres behov. Og efter 250 års virke kan i være forvissede om, at vi til fulde förstår vores kunders behov og den kontekst, de befinder sig i.