Risiko Seminar

Feature Risk Seminar DK April 18    

Dato: Onsdag 18. April 2018

·        Sted: Lloyd´s Register´s Kontor, Strandvejen 104A, 2900 Hellerup

·         Tid: 09.00-11.00 (registrering og morgenmad fra 08.30)

·         Sprog: Dansk

·         Foredragsholder: Konsulent Dirk J. Boock 

Seminaret vil tage udgangspunkt i et oplæg af konsulent Dirk J. Boock, som fører os ind i et spændende og til tider udfordrende univers som omhandler de forskellige aspekter af risici. 

Risici - Risici perspektiv - Risiko håndtering - Risiko baseret Auditering

  •                   Virksomhedernes dagligdag er i høj grad præget af overvejelser omkring de risici som en virksomhed skal forholde sig til.
  •                      En virksomheds succes afspejles i høj grad af den måde virksomheden håndterer disse risici …..
  •                      Der er stor forskel på at tage en kalkuleret risiko og at handle i blinde! En virksomheds drift er en balancegang, en balancegang som medfører overvejelser der i bund og grund er en slags risiko vurdering forud for den endelige beslutning. At forvalte sin virksomhed med livrem og seler, er ikke nødvendigvis det der skal til, hvis virksomheden ønsker en kontinuerlig udvikling.
  •                     Ofte har virksomheden allerede de nødvendige værktøjer til at håndtere virksomhedens risici. Lær at blive bedre til at se jeres muligheder og udnyt jeres ressourcer fuldt ud.
  •                      Hør om de forskellige opfattelser af risici og hvordan jeres virksomhed i hverdagen vil kunne drage nytte af både forskellige typer standarder, men også af de ressourcer de fleste virksomheder allerede har til rådighed.

Pris
500 DKK ex. moms

registrering

Start Date End Date Venue Book course
Copenhagen Book Now