Business Assurance

Vores unikke auditeringsmetode - Business Assurance - hjælper med at håndtere jeres systemer og risici for at forbedre og beskytte jeres organisations nuværende og fremtidige performance.

Udvikling af forståelsen for jeres strategiske og operationelle planer kombineret med vores kendskab til jeres branche sætter os i stand til at identificere de primære risici i jeres sektor og organisation. Det gør det muligt at designe ledelsessystemet på en måde, der muliggør løbende evaluering for at sikre, at det tager høje for og hånd om sådanne risici. Det sikrer også, at systemet er - og forbliver - komplet, holdbart og hensigtsmæssigt. Denne tilgang lader jer opbygge tillid hos kunderne og forbedre jeres omdømme blandt interessenterne.

LRQA's tilgang til uafhængig vurdering og certificering hjælper med:

 • at inspirere interessenternes tillid og skaber konkurrencemæssige fordele.
 • løbende forbedring
 • et ledelsessystems effektivitet kan mindskes over tid, hvis ikke der gøres noget. 

Men når der effektivt implementeres løbende forbedring er der to fordele:

 • Lev op til interessenternes forventninger
 • Forretninger har mange interessenter: bl.a. aktionærer, kunder, myndigheder og medarbejdere. Alle disse personer har behov for at vide, at forretningen drives ordentligt og er beskyttet mod risici. 

En vigtig del af Business Assurance-metoden er at give interessenterne bevis for, at deres interesser varetages. Derfor er certificering fra LRQA så markant en fordel: det fortæller jeres interessenter, at I har sat de allerhøjeste standarder. I LRQA bekræfter vi ikke blot, at systemerne lever op til kravene i den relevante standard. 

Vi går et skridt videre ved at levere "added value" oven i hvad man normalt ville forvente fra en traditionel vurderingsproces:

 • en objektiv vurdering, man kan stole på
 • indsigt i jeres systemers effektivitet gennem vores auditørers viden og tekniske ekspertise.
 • forbedret troværdighed - LRQA er et globalt troværdigt brand med en portefølje fuld af internationalt anerkendte kunder.

Hvordan adskiller Business Assurance sig? Vi stiler altid efter at:

 • forstå jeres forretning
 • levere realværdi
 • vise sammenhængen mellem forretningsmålsætninger og audit-resultater

LRQA introducerede Business Assurance på certificeringsmarkedet i 2004. Dette initiativ har haft betydelig indflydelse på tværs af branchen og udvidede fokus fra blot certificering til en vurderingstilgang koblet til strategiske målsætninger. Vi skræddersyr vores vurderinger, så de matcher jeres forretning, dens sektor, dens modenhed og dens målsætninger. Det kan f.eks. betyde at hjælpe jer med at opnå certificering. Eller at hjælpe jeg med at anvende jeres ledelsessystemer på en langt mere strategisk og fornuftig måde. Det handler om, hvad der er rigtigt for jeres organisation - lige nu.

Vi ser på det, der er vigtigst

Business Assurance-tilgangen involverer fokus på det, der virkelig er vigtigst. Vi bruger en systematisk tilgang til at afgøre, hvilke risici jeres virksomhed står over for, så vi kan skræddersy vurderingen, således at den er direkte relevant for jeres ledelsessystemers modenhed og effektivitet.

Hvordan gør vi?

Med overensstemmelse som nøglen til alt, hvad vi gør, gør Business Assurance vurderingen til et effektivt ledelsesværktøj til at forbedre og beskytte jeres performance. Ved at forstå, hvad der virkelig betyder noget for jeres organisation og jeres interessenter, kan vi hjælpe med at forbedre jeres ledelsessystemer og jeres forretning på én og samme tid.

Merværdi

Vi forstår, at samarbejde med jeres organisation i et tillidsfuldt og fællesorienteret miljø er nødvendigt for at opnå de maksimale fordele.

Risikobaseret metode

Vores metode lader vores auditorer skræddersy vurderingen så den passer til jeres systems modenhed.

Temaovervågning

Vi har forskellige tilgange til vurdering med fokus på det, der er vigtigst for jer.

Løbende forbedring

Løbende forbedring er en grundlæggende del af ethvert ledelsessystem.