Business Assurance

Vores unikke auditeringsmetode - Business Assurance - hjælper med at håndtere jeres systemer og risici ved at forbedre og beskytte jeres organisations nuværende og fremtidige ydeevne.

Udviklingsforståelsen for jeres strategiske og operationelle planer kombineret med vores kendskab til jeres branche sætter os i stand til at identificere de primære risici i jeres sektor af organisationen. Dette gør det muligt at designe et ledelsessystem, der muliggør en løbende evaluering og sikring, der tager højde for og hånd om risici. Det sikrer også, at systemet er - og forbliver - komplet, holdbart og hensigtsmæssigt. Denne tilgang tillader jeres virksomhed at opbygge tillid hos jeres kunder og forbedre jeres omdømme blandt jeres interessenter.

LRQA introducerede Business Assurance på certificeringsmarkedet i 2004. Dette initiativ har haft betydelig indflydelse på tværs af branchen og udvidet fokusset fra ikke kun certificering, men også  til en vurderingstilgang koblet til strategiske målsætninger. Vi skræddersyr vores vurderinger, så de matcher virksomhedens forretning, dens sektor, modenhed og virksomhedens målsætninger.

Det kan f.eks. betyde at hjælpe jer med at opnå certificering. Det kan også betyde at vi kan hjælpe virksomheden med at anvende ledelsessystemer på en langt mere strategisk og konstruktiv måde. Det handler om, hvad der er rigtigt for jeres organisation - lige nu.