En stolt historie

Vi blev etableret i 1985 som reaktion på den første kvalitetsstandard, BS 5750, som blev lanceret af den britiske regering.

Lloyd's Register får sit navn i det 17. århundrede fra en beværtning i London, som ejedes af Edward Lloyd. Her mødtes handelsmænd, søassurandører og andre i shippingbranchen. I 1760 dannede beværtningens kunder "The Register Society" for at besigtige handelsskibe og "klassificere" dem efter deres tilstand. "Mere end 250 års service til organisationer i hele verden" Den første skibsliste, Register og Ships, blev trykt i 1764. I starten af 1900-tallet begyndte Lloyd's Register at anvende sin ekspertise på andre områder, særligt i energisektoren.

Vi udvidede ligeledes vores services til at omfatte certificering af ledelsessystemer. I dag genbekræfter Lloyd's Register's forfatning det gamle princip om, at organisationens mål om at gavne offentligheden eksisterer for at sikre livs- og ejendomssikkerheden i en lang række brancher og for at fremme uddannelse og forskning inden for disse sektorer.